Nu sunt fumator dar in fiecare zi trebuie sa suport fumul de tigara. Legile la noi sunt facute doar pentru a fi publicate in Monitorul Oficial si nu pentru a fi si aplicate. Este o incapere asa mica in care ar trebui sa stau 10 minute si uneori la o adunare mai mare de oameni – devine insuportabil sa respiri. Cred ca nimeni nu ii pasa de sanatatea mea sau de respectul fata de cel din jurul sau ci doar sa fumeze rapid tigara aia nenorocita.
            Este bine ca am gasit solutia – evit incaperea fara a mai lua pauza de 10 minute stand pe hol sau in sala de informatica. Pana la urma tot raul spre bine. Uneori ar fi bine sa ne gandim si la cel de langa noi.  

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.