Functia de senator se ocupa, in perioada interbelica in Romania, prin vot o parte din mandate iar o parte a locurilor erau ocupate de persoane importante care datorita activitatii si actiunilor lor meritau de drept acest loc. Oricum de-a lungul timpului si in multe tari in prezent, Senatul are mai mult un rol simbolic fiind o addenda la Camera Deputatilor.
                 Functia de presedinte al Senatului corespunde cu ocuparea locului II in ierarhia statului roman. Cine isi aroga second position in Romania – Mircea Geoana – lider PSD, viitor candidat la presedintia Romaniei. Niciodata nu mi-a placut M.G., vorbeste cu un limbaj de lemn, este prea populist iar de cand cu rebrandingul PSD – trecerea la culoarea rosie care fie spus pentru lideri PSD are o componenta nostalgica- seamana cu un politician mediocru de dinainte de 90, ma rog daca atunci se poate spune ca existau politicieni. Cred ca M.G. este un lider prea slab si foarte curand va zbura din PSD. 
                 Problema in PSD este data de faptul ca asteptarile lor erau prea mari, oricum se spune ca au ocupat puncte importante – cheie in guvern, si trebuie sa imparta ciolanul – bugetul Romaniei cu PDL care si el asteapta de, doar, 2 ani bucatica de tort.
                Cert este ca ne asteapta vremuri grele si sa speram ca faimoasa criza se va simti in bugetele tuturor, poate si in bugetele deputatilor si senatorilor. Suna utopic, nu?

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.