gAuto

Site-ul gadget.ro a crescut frumos în ultimul timp, iar cea mai mare contribuție ați avut-o voi, cititorii noștri fideli. Vă mulțumim din suflet pentru asta și vă asigurăm că încercăm mereu să fim cât se poate de obiectivi, să aducem cele mai interesante știri și să menținem legătura cu voi prin secțiunea de comentarii sau prin pagina noastră de Facebook.

Tehnologia este pasiunea noastră comună. Ea este prezentă din ce în ce mai mult printre noi și asta ne place. Pe lângă smartphone-uri, tablete, laptopuri, mai nou smartwatch-uri și alte astfel de gadgeturi, automobilele devin tot mai interesante din punct de vedere tehnologic.

Cel mai mult în ultimul timp s-a dezvoltat partea de infotainment în mașină, dar sunt sigur că în curând vom putea vorbi mai des despre automobile electrice sau care folosesc combustibili alternativi.

Acesta este principalul motiv pentru care am lansat o nouă categorie pe site-ul gadget.ro – gAuto. Pe lângă telefoanele mobile, tabletele și celelalte dispozitive prezentate pe site, în noua categorie ne vom axa pe tehnologiile ce se regăsesc în cele mai spectaculoase automobile de azi și de mâine.

Nu vom insista pe mașinile clasice (deși unele s-ar putea să merite toată atenția noastră), ci vom aduce știri, vom participa la evenimente sau chiar (sperăm noi) vom ajunge a face review-uri pentru automobilele înțesate cu tehnologie de ultimă oră.

Probabil că eu voi fi cel care va posta majoritatea articolelor în categoria gAuto, dar sunt sigur că și colegii mei împart această pasiune pentru mașini și își vor aduce contribuția la extinderea arhivei dedicată automobilelor.

Principalele elemente din lumea auto la care vom face referire în categoria gAuto:

  • mașinile electrice, hibride sau care sunt alimentate cu combustibili alternativi;
  • mașinile autonome;
  • sistemele de infotainment – acestea sunt din ce în ce mai complexe și permit conexiunea la internet sau cu smartphone-ul, aduc informații în timp real și duc viața la bordul mașinii la un alt nivel;
  • orice tehnologie din domeniul auto pe care considerăm că este important să o scoatem în față.

La final, iată câteva materiale care ar fi intrat în categoria gAuto, dacă aceasta ar fi existat la momentul publicării articolelor:

Categorii: gautorecomandari
Tag-uri: anunturi

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.