Arhiva

Probabil că în momentul în care aţi citit titlul, v-aţi gândit cu siguranţă la faptul că vă vom prezenta reduceri, promoţii de la site-uri de comerţ online cu reduceri spectaculoase. Ei bine, momentan nu avem asemenea reduceri, poate doar atunci când există ocazii speciale gen Black Friday, Crazy Days etc. Astăzi vreau să vă prezint un concept despre care majoritatea aţi auzit, aţi citit sau chiar aţi încercat deja. Conceptul de reduceri cu ajutorul voucherelor. Acest concept a apărut de câţiva ani în ţara noastră, însă până nu de mult se încadra doar în zona restaurantelor, călătoriilor sau a diferite alte servicii. Mai nou, acest concept se aplică şi gadget-urilor de diferite tipuri, de la mp3-uri, până la tablete sau telefoane. Ei bine, acest articol se axează în această direcţie. Menţionez faptul că aceste gadget-uri nu au un nume cunoscut (în cele mai multe cazuri), însă reducerile sunt de multe ori substanţiale. Rămâne la latitudinea voastră să decideţi dacă doriţi să încercaţi astfel de device-uri sau nu.

Pentru săptămâna aceasta am găsit câteva gadget-uri interesante cu reduceri de peste 50%. Haideţi să vedem ce am selectat:

Husă cu încărcător pentru iPhone 4 sau 4S – 65 lei

Problemele cu durata scurtă de viaţă a bateriei existente pe smartphone-uri nu mai sunt o enigmă pentru nimeni. O soluţie vine ca de obicei din China, unde a fost creată prima husă cu încărcător pentru iPhone 4 şi 4S. În momentul în care rămâi fără baterie, introduci pur şi simplu telefonul în această husă specială (pe care în prealabil ai încărcat-o la o priză), iar aceasta încarcă bateria iPhone-ului. Există şi un buton LED special care îţi arată cand e încarcat telefonul şi gata de utilizat. Personal mi se pare o husă chiar utilă, iar preţul este de doar 65 de lei (reducere de la 130 de lei).

314_1

Cooler Extern Laptop – 19 lei

Un laptop puternic din punct de vedere al componentelor hardware necesită şi o ventilaţie pe măsură. Dacă coolerele existente nu fac faţă, soluţia este un cooler extern. Am găsit un cooler simpatic la un preţ de doar 19 lei (reducere de la 69 de lei). Acesta poate funcţiona pe orice model ce are o diagonală cuprinsă între 8,9 şi 17 inch, se conectează prin intermediul USB-ului şi poate atinge o viteză de rotaţie a ventilatoarelor de 1500 rpm.

cooler

Mânuşi Touchscreen – 19 lei

E iarnă, e frig, eşti pe drum şi vrei să dai un telefon. Din păcate, senzaţia de căldură oferită de mânuşi trebuie eliminată, deoarece nu poţi utiliza telefonul din cauza acestora. Spre fericirea noastră, această problemă este de domeniul trecutului datorită mânuşilor pentru touchscreen. Cu aceste mânuşi poţi utiliza orice dispozitiv cu display touchscreen, fără a-ţi mai îngheţa mâinile. Preţul este de doar 19 lei (reducere de la 45 lei) şi sunt disponibile în mai multe variante de culori: roşu, albastru, gri, negru etc.

DSC00558

Tableta Onda V701 – 419 lei

Well, această tabletă arată bine, păcat că firma nu îmi spune nimic. Ca specificaţii hardware se ţine bine, lăudându-se cu un display de 7 inch IPS cu o rezoluţie de 800 x 480 pixeli, procesor Amlogic dual-core tactat la 1,5 GHz, 1 GB RAM, procesor grafic Mali-400, 8 GB memorie internă + card microSD, Wi-Fi, cameră foto VGA, Android 4.0 ICS şi suport pentru 3G extern. Preţul este de doar 419 lei (după ce iniţial cumpăraţi un voucher de 39 lei). De cine vă aduce aminte această tabletă de buget?

Telefonul cu 4 SIM-uri – 269 lei

Şi eu am fost mirat când am văzut un asemenea telefon. Acesta este un telefon simplu cu tastatură fizică qwerty care nu iese în evidenţă cu nimic, doar cu această facilitate importantă: permite utilizarea a 4 SIM-uri în acelaşi timp. La capitolul hardware nu impresionează cu nimic (are ecran cu doar 4.096 de culori), iar calitatea materialelor pune mari semne de întrebare. Şi totuşi, îl luaţi doar pentru faptul că puteţi scăpa de alte 2-3 telefoane suplimentare. Preţul este de doar 269 de lei (reducere de la 599 de lei).

image

Cameră video cu înregistrare HD – 129 lei

Vă imaginaţi că această cameră video este o chinezărie slabă, care nu promite foarte multe. Totuşi, la acest preţ, camera poate înregistra la o rezoluţie de 1280 x 960 pixeli, dispune de stabilizator de imagine şi display de 2,5 inch. Personal nu recomand să cumpăraţi aşa ceva, dar totuşi preţul acestei camere de doar 129 lei (reducere de la 399 lei) îi permite să se încadreze în acest articol.

20130109174510camera00

Mini Mp3 Player – 19 lei

O ofertă interesantă am gasit-o în persoana unui mini Mp3 care are un preţ de achiziţie de doar 19 lei (reducere de la 60 de lei). Pentru aceşti bani primiţi device-ul în sine şi cablul de conectare la PC (prin intermediul căruia se şi încarcă). Din păcate Mp3-ul nu dispune de memorie proprie, de aceea trebuie să îi cumpăraţi şi un card microSD pentru a-l utiliza cum trebuie. Mp3-ul suportă un card de maxim 8 GB, suficient cât să vă faceti un playlist consistent.

_iK2v

Acestea sunt cele mai interesante gadget-uri pe care le-am găsit şi pe care am ales să vi le prezint. Unele dintre ele sunt destul de dubioase, însă altele chiar merită investiţia respectivă. Dacă v-a plăcut acest tip de articol, spuneţi-mi într-un comentariu aici sau pe Facebook pentru a vedea dacă în viitor v-ar interesa astfel de articole periodice.