Hardware

GadgetS Gadget-urile de Sâmbătă. În fiecare sâmbătă am să vă prezint câteva gadgets cât mai interesante. Unele se încadrează mai mult în domeniul IT, altele mai puţin, însă toate merită atenţie. Gadget-urile prezentate sâmbăta trecută le găsiţi aici.

1. Rucsacul lui Batman

gdtscvr2

Foarte cool! Acest model de rucsac a fost folosit în filmele “Batman: The Dark Knight” (2008) şi “Batman: The Dark Knight Rises” (2012) şi este foarte interesant. Este făcut din piele şi puteţi să transportaţi în el o mulţime de gadget-uri. Telefonul şi tableta încap fără probleme, conform producătorului. Preţul acestui rucsac este cam mare – 360$, însă dacă v-a cucerit, puteţi să-l achiziţionaţi accesând acest link.

2. Colia Power.QYG 6000 – baterie externă

colia-power-QYG-6000 colia-power-qyg-6000-desfasurat

Colia Power.QYG 6000 este unul dintre gadget-urile primite în teste de la FunGadgets. În curând veţi găsi şi un review complet. Însă, până atunci vă pot spune că este o baterie externă foarte utilă şi foarte portabilă. Capacitatea sa este de 6000 mAh şi încarcă telefonul sau tableta într-un timp foarte scurt. Uşor de transportat şi practică. Preţul său este de 279 de lei şi puteţi s-o achiziţionaţi accesând acest link.

3. Suport de şerveţele pentru baie

Knight-Tissue-Holder

Ei bine, atunci când mergem la baie şi ne “aşezăm pe tron”, trebuie să simţim asta, nu-i aşa? Trebuie să ne simţim ca nişte regi! Acest suport de şerveţele, sculptat într-o statuetă de cavaler, ne face să ne simţim în Age of Empires sau în Game of Thrones. Costă 65$ şi îl puteţi achiziţiona prin Amazon.

4. Bila robotică

616o2Fd+oyL._SL1200_ Sphero-Robotic-Ball

Sphero este o bilă robotică pe care o puteţi controla cu smartphone-ul vostru. Tot ce trebuie să faceţi este să instalaţi aplicaţia dedicată pe iOS sau Android şi puteţi începe distracţia. Vine cu 20 de aplicaţii şi jocuri interesante de care nu vă veţi plictisi. Această jucărie costă 129$ şi o găsiţi aici.

5. Colia Power.Ideo 8000

colia-power-ideo-8000-alb colia-power.ideo.8000-side

Colia Power.Ideo 8000 este cea de-a doua baterie externă pe care am primit-o în teste. Spre deosebire de QYG 6000, aceasta vine cu mai multe porturi, permiţându-vă astfel încărcarea unei game mai largi de dispozitive. Un mare plus, îl reprezintă faptul că puteţi încărca două dispozitive în acelaşi timp. Bateria are o capacitate de 8000 mAh şi costă 365 de lei. Puteţi s-o achiziţionaţi accesând acest link.

6. Scaunul balansat gravitaţional

Gravity-Balans-Chair-1

Super relaxant! Acest scaun vă ridică picioarele deasupra inimii şi se balansează uşor când respiraţi, creându-vă astfel o senzaţie foarte relaxantă de plutire. Este perfect pentru un somn de după-masă. Însă, vine şi cu un preţ pe măsură. Acest scaun costă 1,750$ şi îl găsiţi pe Amazon.

7. Magic Cube – tastatura virtuală

Photo 19.03.2013, 18 33 16 Photo 19.03.2013, 18 33 46

Magic Cube este cel de-al treilea gadget primit în teste în această săptămână. Pot să vă spun că ţineam de mult să testez această tastatură virtuală şi mă bucur că am avut în sfârşit ocazia. Din cât am folosit-o până acum, am observat că este destul de precisă. Se întâmplă să mai încurce comenzile, însă nu atât de des pe cât mă aşteptam. Am mai descoperit că nu prea o pot utiliza folosind “metoda oarbă” – adică să tastez fără să mă uit la taste. Un alt plus îl reprezintă faptul că poate fi folosită şi ca mouse.

Se poate utiliza prin USB – la calculator sau prin Bluetooth – la telefon/tabletă. Acest gadget este de ceva timp pe piaţă, dar am observat că nu este foarte popular. Se pare că principala sa problemă o reprezintă preţul. Magic Cube costă 692 de lei şi review-ul complet al gadget-ului îl veţi găsi în curând pe site-ul nostru. Puteţi să-l achiziţionaţi accesând acest link.

Cam atât avem pentru astăzi, dacă vă plac aceste gadget-uri sau căutaţi idei de cadouri pentru geekşi, vă aştept şi sâmbăta viitoare!

Sunt curios care dintre gadget-urile de mai sus v-a atras atenţia. Care vi se pare cel mai interesant?