Arhiva-Gadget Fun

A man’s gotta do what a man’s gotta do, dar ce ar fi dacă, între timp, împrejurimile ar rămâne curate? La asta s-au gândit designerii englezi care au creat pisoarul echipat cu un ecran pe care rulează un joc video de snowboarding, cel puţin neobişnuit.

Activat pe baza unor senzori de mişcare, jocul constă în direcţionarea unui snowboard pe dealuri. Un led plasat în partea superioară a pisoarului detectează mişcarea şi indică direcţia în care snowboardul se va deplasa. Scopul jocului, spun creatorii, este să îl ajute pe utilizator să “ţintească” mai bine, evitând să mai murdărească pe jos.

Ecranul de deasupra pisoarului afişează, la începutul jocului, un mesaj publicitar, dând invenţiei şi o utilitate economică. Practica va spune însă dacă graba nu va strica treaba.

Sursa: Daily Mail

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.