Smartphone

Știți că de la Apple este tot mai așteptat un iWatch cu multă tehnologie la interior și un preț pe măsură. Cel puțin acestea sunt informațiile vehiculate intens în ultima perioadă pe blogurile și site-urile de specialitate și sunt multe surse de încredere ce amintesc de asta.

De la Samsung se vorbește în mod constant de Galaxy S IV. Lansarea nu ar avea loc la MWC 2013, voi vedea la fața locului. Ar fi în cadrul unui eveniment distinct cu organizarea prin martie – mai. Ideea este că SGS IV va fi prezentat oficial cu puțin timp înainte de intrarea în piață / disponibilitatea în stocurile magazinelor.

Acum se spune că Galaxy S IV ar fi însoțit de SGS IV Mini, la SGS III au trecut peste șase luni până a fost prezentat SGS III Mini. Aici se grăbesc și ar fi o lansare în tandem. Alături de SGS IV, SGS IV Mini ar veni și Galaxy Watch, un device ce ar putea fi ușor montat la mână sau pe bicicletă.

SGS IV conform unor surse din piață ar urma să fie lansat pe 15 martie, destul de aproape.

Via: BGR.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.