Tablete

Mai jos găsiți o galerie foto oficială cu noul iPad. Am făcut câteva capturi de ecran de pe apple.com. Le vom tot vedea în perioada următoare, afișate și de către magazinele online ce vor comercializa tableta Apple. Retina display impresionează încă din acest moment, sunt curios cum se vede în realitate și rezoluție de 2.048×1536 pixeli nu are cum să te lase neinteresat. 

Prețul de plecare pentru noul iPad este de 499 dolari – versiunea Wi-Fi de 16 GB. La noi în țară cred că se va situa în jur de 2.500 de lei, din 23 martie când va fi vândută oficial și în România. Observați că Apple a redus distanța de timp pentru lansarea oficială și în alte state decât SUA sau țările din vestul Europei.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.