Tablete

iPad Mini urmează a debuta în viitorul apropiat, așa sunt zvonurile. Zic să le luăm în seamă pentru că s-au dovedit 100% adevărate la iPhone 5. Existau și informații că au fost precomandate 10 milioane de unități pentru ultimul trimestru din 2012. 

Au fost reunite toate informațiile vis-a-vis de iPad Mini și a ieșit galeria foto de mai jos. Se spune că iPad Mini ar avea un display de 7.85 inch cu rezoluție 1024×768 pixeli, design specific Apple cu o carcasă din aluminiu, cameră principală și frontală.

Vă las cu galeria foto, vă reamintesc că nu este un iPad Mini real ci o randare făcută pe baza datelor / detaliilor ajunse pe blogurile și site-urile de tehnologie din dot com.

Sursa: 9to5mac.com

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.