Garmin Instinct 2 Solar Accesorii inteligente

Nu cred că este nevoie să fac o introducere specială pentru Garmin. Consider că orice persoană ce-și dorește printre cele mai bune metode de monitorizare a activității cu localizare GPS exactă, a făcut la un moment dat o cercetare și a ajuns inevitabil și pe la compania cu origini elvețiene.

Cel mai nou exponent al gamei de smartwatch-uri Garmin este Instinct 2 Solar, ceas ce promite că poate oferi autonomie ”veșnică” :), în anumite condiții. Modulul de încărcare solară ar putea aduce suficientă energie electrică în acumulator pentru autonomie nelimitată doar dacă ceasul este expus la lumină solară cu o intensitate de minimum 50.000 Lux pentru cel puțin trei ore în fiecare zi. Ca să înțelegem ce înseamnă 50.000 Lux, fac precizarea că lumina solară directă are o intensitate între 32.000 și 100.000 Lux, în timp ce lumina indirectă poate avea între 10.000 și 25.000 Lux.

Totodată, trebuie menționat că doar versiunea Garmin Instinct 2 Solar de 45 mm se califică pentru autonomie nelimitată, modelul Instinct 2s Solar de 40 mm nu poate aspira la o asemenea performanță.

Seria Garmin Instinct 2 Solar poate fi aleasă în versiunile Standard, Tactical și Surfing. În același timp, prin programul Ceasul Tău. Stilul Tău, vei putea personaliza în detaliu  smartwatch-ul, fiind disponibile până la 240 de combinații de design. Deocamdată, seria Garmin Instinct 2 Solar nu apare în programul Your Watch, Your Way, însă ar trebui ca pe viitor clienții să-și poată personaliza ceasul.

Prețurile pentru Garmin Instinct 2 Solar încep de la circa 2.200 de lei, dar pot urca în funcție de model.

Sursa : TheVerge.com