Diverse

Unul dintre cei mai de încredere retaileri chinezi la ora actuală, geekbuying.com, împlineşte în luna iunie frumoasa vârstă de 5 ani. Retailerul are o gama bogată de produse, iar serviciile oferite sunt la cele mai înalte standarde de calitate. Personal am auzit de ei mai des cam de anul trecut, iar din 2017 am făcut şi primele achiziţii. Totul a decurs excelent, produsele au ajuns în stare perfectă de funcţionare, iar preţurile au fost cele mai mici la momentul respectiv.

Pentru a sărbători acest eveniment important, geekbuying.com va încălzi utilizatorii cu o tombolă cu premii garantate în perioada 29 mai – 4 iunie, urmând ca marile reduceri de până la 90% la anumite produse să apară în perioada 6 iunie – 18 iunie.

Tombola organizată în perioada 29 mai – 4 iunie are următoarele premii:

  • cupoane de reduceri cu valori de 5, 6 sau 8% pentru toţi utilizatorii (în funcţie de noroc) valabile în perioada 29 mai – 30 iunie;
  • 7 gadget-uri interesante, câte unul pentru fiecare zi, prin tragere la sorţi (căşti, mini dronă, TV Box, tabletă, un set de spinnere, aspirator inteligent şi smartphone-ul Xiaomi Mi 6).

Pentru a beneficia de tombolă trebuie să:

Cuponul de reducere îl veţi primi pe loc, în timp ce pentru celelalte premii trebuie să aşteptaţi tragerea la sorţi (sunteţi înscrişi automat). Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina de Facebook Geekbuying în data de 15 iunie.

Nu uitaţi de avalanşa de discount-uri din perioada 6 iunie – 18 iunie. Preţurile vor fi mai mici chiar şi cu 90%. Mai multe detalii vom prezenta cu câteva ore înainte de începerea promoţiilor.  

Categorii: retail
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.