Hardware

NVIDIA abordează piața PC-urilor de gaming deja configurate. În acest context aș aminti discuția interesantă de aici. Au ajuns în România: GeForce GTX Battlebox Ultimate și GeForce GTX Battlebox Essential. 

Acestea sunt specificațiile minime:

a. GeForce GTX Battlebox Ultimate a fost conceput pentru categoria gamerilor avansați, configurat pentru jocurile first-person, suficient de puternic pentru jocurile VR Ready sau pentru conținut la rezoluție 4K.

b. GeForce GTX Battlebox Essential este recomandat pentru Overwatch sau League of Legends. Placa grafică integrată este capabilă să redea conținut la 1080p în 60 fps.

Nu am găsit prețurile din România în comunicat, doar că le vom găsi pe eMAG, PCgarage și Altex. La o căutare rapidă prin magazinele online enunțate nu am găsit nicio configurație de Battlebox Ultimate sau Essential. Totuși, având în vedere experiența NVIDIA pe plăci grafice, mă aștept la unități PC capabile, fiabile etc.

Categorii: hardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.