Hardware

Cel mai nou maus al Genius se numește Genius DX-6810. Apropo, nu știu de ce de fiecare dată când vreau să scriu maus am tendința de a-l nota mouse.

Genius DX-6810 iese în evidență prin faptul că ar fi primul maus compatibil cu bateriile AA, dar și AAA. Durata de utilizare cu baterie de tip AA ar ajunge la 18 luni. Nu știu care este criteriul după care au atins această valoare, dar câteva luni de autonomie sunt asigurate.

Este compatibil cu Windows 8 și ar permite trecerea din interfața Modern UI spre ultima aplicație printr-o singură atingere. Face această tranziție prin cele două butoane. Sunt mai multe variante de culoare: arginitiu, roșu și mov.

Preț – 75.99 lei.

Câteva imagini cu Genius DX-6810:

Categorii: periferice

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.