Discuția s-a animat la articolul legat de Huawei P20 Pro, dar și la cel comparativ în care P20 Pro a fost pus în luptă directă cu iPhone X și Samsung GALAXY S9 Plus. 

Am norocul de a testa 5 modele Android din categoria high-end și m-am gândit să le pun la lucru pe repede înainte, iar voi să stabiliți care este câștigătorul printr-un chestionar. Mâine seară o să urc imaginile pe WeTransfer la dimensiunea originală și veți descoperi ce telefoane mobile au fost aduse în acest comparativ.

Toate imaginile au primit resize, au fost făcute pe modul Auto. Am încercat să fotografiez din aceeași poziție și unghi.

Update: Interpretarea testului o găsiți în articol separat. 

a. Telefonul 1;

b. Telefonul 2;

c. Telefonul 3;

d. Telefonul 4;

e. Telefonul 5;

Extindem discuția în rubrica de comentarii. Mâine seară revin cu linkul de WeTransfer și vă spun care sunt cele 5 smartphone-uri Android din categoria premium.

Update: Aici găsiți imaginile fără resize. Detaliile legate de rezultatele chestionarului într-un articol separat. 

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.