Tutorialul este pentru cei care au o oarecare inclinatie catre partea hardware. Nu recomand dezasablarea iPhone-ului in conditiile in care nu ati folosit vreodata un pistol de lipit. Exista multe magazine care comercializeaza piese de schimb pentru iPhone (de la carcasa si baterie pana la componente interne) insa pentru a le inlocui nu o sa gasiti prea multe service-uri GSM dispuse sa isi bage nasul. Alegerea este a voastra.

Cum scoti/inlocuiesti cartela sim

Ai nevoie doar de o agrafa pentru hartie sau un alt obiect similar. Se introduce in orificiul imediat alaturat mufei pentru castile iPhone-ului pana cand suportul cartelei sim iese din locasul sau.

Antenna Cover (capacul negru din partea din spate ce acopera difuzoarele si antena iPhone-ului)

Cele 4 semne galbene indica locatia suporturilor de prindere ale capacului pe spatele acestuia. Trebuie introdus un intrument similar celui din imagine, exact in partea indicata si distantata partea neagra de conectorul pentru alimentare suficient pentru a introduce in partea de jos un alt intrument de plastic mai moale pentru a nu zgaria componentele. Se manevreaza apoi acesta catre laterale, pana in dreptul suporturilor de prindere indicate in imagine.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Razvan Rosca

Fondator Gadget.ro. Scrie atunci când timpul îi permite. Axat pe partea de productivitate.