Diverse

eMAG.ro are un ghid de supraviețuire pentru Black Friday 2013. Sunt lucruri simple pe care ar trebui să le respectați spre a avea un plus de operabilitate. Știți că este o mică nebunie cu sute de mii de oameni care accesează ofertele și pun comenzile rapid pe site, dau refresh la maxim pe pagina principală etc.

Reunesc câteva sfaturi, un fel de abecedar al celor interesați de Black Friday la eMAG și nu numai:

1. Să ai cont în magazinul online, activat și cu toate datele completate. Să fii logat și browserul să-ți memoreze automat parola, să nu fie nevoie a mai face un pas în plus când plasezi comanda.

2. Adresa să fie setată în datele tale din cont. Să nu mai fie nevoie de un pas secundar când finalizezi comanda.

3. Îți faci un wishlist cu produsele care te interesează. Poți face unul mai larg și încerci să selectezi ce te interesează ca să vezi rapid dacă au intrat la ofertă.

4. În ziua Z, dacă-i puteam spune astfel, încerci să accesezi și paginile de produs nu doar să dai refresh la foc automat pentru pagina principală.

5. Ajută să fii abonat la newsletter. Ofertele de cele mai multe ori vin acolo, direct pe mail. Te decizi rapid și pornești decizia de a achiziționa.

De Black Friday îți trebuie viteză, operabilitatea, decizii rapide. Plus că și așa din cauza interesului uriaș s-ar putea să scapi promoția care te interesează. Spor și baftă în campania de Black Friday pe 2013. Am ajuns să numărăm orele până când Vinerea Neagră a promoțiilor stă să înceapă.

Categorii: retail
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.