GIGABYTE a lansat un mini PC cu performanțe ce-l recomandă pasionaților de jocuri. În 2014 am testat un NUC GIGABYTE BRIX, dar gândit mai degrabă pentru segmentul office, browsing etc. 

Câteva din specificațiile noului GIGABYTE BRIX-GX1DTi7-1070GB GW:

  • procesor Intel Core i7-6700K de tip quad-core, 16 GB memorie RAM, SSD de 240 GB de tip M.2 + HDD de 1 TB la 7200 rpm;
  • placă grafică dedicată NVIDIA GeForce GTX1070;
  • Wi-Fi ac, 1 x Tunderbolt 3 / USB  Type-C, 5 x USB 3.0, HDMI, Ethernet, jack de 3.5 mm.

Ca dimensiuni poate fi considerat drept unul dintre cele mai mari desktop PC-uri compacte din oferta GIGABYTE, dar relativ mic față de oferta adusă de către concurență în această clasă. Aș mai adăuga și designul inedit, ce dorește a sublinia valențele sale pe partea de jocuri PC (lumini ce pot fi customizate, aspect relativ similar avem și la Mac PRO).

Nu am găsit detalii legate de preț, dar sunt șanse minime să vedem acest BRIX importat și în țara noastră. Cel mai puternic BRIX importat de cel mai mare magazin online local dispune de specificații relativ modeste pentru prețul cerut.

Sursa: Gigabyte.com

Categorii: hardware

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.