Smartphone

GIGABYTE Gsmart Simba SX1 este importat și în România. Este unul dintre telefoanele dual-sim pe care GIGABYTE mizează pe final de 2013. Au concurență puternică, iar Simba SX1 iese în evidență printr-o specificație aparte.

Simba SX1 menține cele două SIM-uri active în mod continuu. Atunci când ești într-o conversație pe unul dintre SIM-uri poți să pui apelul în așteptare și să preiei alt apel de pe celălalt SIM pe care să-l reunești cu conversația inițială într-un apel de tip conferință. Sper că m-am făcut înțeleș și ați perceput despre ce este vorba.

SX1-Three-way-talking

Alte specificații pentru GIGABYTE Gsmart Simba SX1:

– IPS de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli;

– procesor Qualcomm Snapdragon 400 de tip dual-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 4 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– 3G, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 13 Megapixeli și filmează la 720p, cameră frontală de 2 Megapixeli;

– baterie de 1900 mAh, 165 gr. și 9.5 mm grosime.

Preț – 1249 lei.

SimbaSX1

Sursa: Unwiredview.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.