Telefoane Mobile

Am testat GIGABYTE Guru G1 și a sosit la review și GIGABYTE Roma R2. Guru G1 este smartphone-ul de top al GIGABYTE pe final de 2013, iar Roma R2 dorește a fi un smartphone low-cost cu specificații interesante.

Specificații pentru GIGABYTE Roma R2:

IPS de 4 inch cu rezoluție 480×800 pixeli;

– procesor MediaTek 6572 de tip dual-core la 1.3 GHz, 1 GB RAM, 4 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– 3G, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

5 Megapixeli și cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

baterie de 1400 mAh, 125 gr. și 9.3 mm grosime.

Preț – 649 lei la eMAG.

Este un smartphone dual-sim. În pachet dați de smartphone, bateria de 1400 mAh, cablu microUSB – USB 2.0, încărcător pe USB 2.0, căști negre clasice pe jack de 3.5 mm, manual de instrucțiuni, certificat de garanție.

Mi-a plăcut finisarea telefonului, materiale corecte pentru categoria sa de preț. Capacul bateriei se îndepărtează destul de ușor, nu necesită vreun efort deosebit. Este mat, dă un grip bun. Pentru a monta SIM-urile sau microSD-ul trebuie ca bateria de 1400 mAh să fie îndepărtată. Rulează Android 4.2 Jelly Bean fără a dispune de vreo interfață grafică a GIGABYTE. La prima vedere se mișcă destul de ok prin meniu, 1 GB RAM își spune cuvântul plus procesorul MediaTek dual-core de generație ceva mai nouă.

Mai multe detalii legate de GIGABYTE Roma R2 găsiți în clipul video, dar mai ales în review-ul ce urmează a fi postat în zilele următoare:

Galerie foto cu GIGABYTE Roma R2:

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.