Tablete

Am avut ocazia să fac un hands-on cu NVIDIA Tegra Note, tableta ODM de 7 inch pe care NVIDIA dorește a o promova cât mai puternic. Pe de altă parte pe final de 2013 am făcut cunoștință cu câteva modele GIGABYTE (Guru G1, Aku A1, Sierra S1 și Roma R2 primește un review detaliat în curând).

GIGABYTE a preluat proiectul ODM al NVIDIA și aici mă refer la Tegra Note. Așa a reieșit tableta GIGABYTE Tegra Note 7. Specificațiile tabletei de 7 inch:

– display IPS de 7 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli;

procesor NVIDIA Tegra 4 quad-core la 1.8 GHz pe ARM Cortex-A15, ULP GeForce GPU, 1 GB RAM DDR3, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.3 Jelly Bean;

– Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi direct, bluetooth 4.0, jack de 3.5 mm, A-GPS și GLONASS;

– 5 Megapixeli și cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

baterie de 4100 mAh ce ar oferi autonomie de până la 8h, 320 gr. și 9.4 mm grosime, stylus încorporat.

Preț – 199 dolari.

Nu știu nimic legat de eventuala disponibilitate pe plan local, dar voi întreba mai departe și revin cu un răspuns pe această temă. Este o tabletă cu un raport preț / specificații interesant. NVIDIA a făcut partea de R&D într-un mod susținut. Aștept ca vreo tabletă bazată pe Tegra Note să fie importată și pe plan local.

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.