Smartphone

Produsele Gionee au fost rebranduite de multe ori de către Allview. De aici și speranțele că în 2014 s-ar putea să găsim pe rafturile magazinelor locale și telefoane Allview cu specificațiile lui Gionee Elife E7 sau E7 Mini.

Gionee Elife E7 Mini include un display de 4.7 inch cu rezoluție HD / 1280×720 pixeli, procesor MediaTek 6592 octa-core la 1.7 GHz, 1 GB RAM, baterie de 2100 mAh, 16 GB spațiu de stocare, conectivitate dual-sim. Camera de 13 Megapixeli include un modul rotativ în genul celui regăsit și la Oppo N1. În ultimul catalog Allview pe 2014 era și o imagine cu camera rotativă de la Oppo N1, de aici trag concluzia că Elife E7 Mini rebranduit l-am putea vedea importat în România din prima parte a anului viitor.

Rulează Android 4.2 Jelly Bean cu o interfață grafică denumită Amigo UI. Prețul în India se ridică la 307 dolari. Câteva imagini cu Gionee Elife E7 Mini:

Sursa: FoneArena.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.