Smartphone

Allview are câteva modele rebranduite ale Gionee și nu m-aș mira dacă în 2014 regăsim Gionee Elife E7 sub brandul companiei brașovene. Este un telefon cu specificații interesante, preț de comercializare ok și disponibilitate pe mai multe piețe internaționale.

Specificații pentru Gionee Elife E7:

– display de 5.5 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, tehnologie LTPS, protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 3;

– procesor Qualcomm Snapdragon 800 quad-core la 2.5 GHz sau 2.2 GHz, 2 sau 3 GB de memorie RAM, 16 / 32 GB spațiu de stocare, fără slot pentru microSD;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– 4G / LTE, Wi-Fi a/b/g/n/ac, NFC, Wi-Fi display, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS și GLONASS;

– 16 Megapixeli cu lentile Largan M8, dimensiune a pixelului de 1.34 microni, cameră frontală de 8 Megapixeli cu dimensiune a pixelului de 1.4 microni;

– grosime de 6.2 mm pe margine și 9.5 mm pe mijloc.

Este primul smartphone Gionee cu procesorul Qualcomm Snapdragon 800 quad-core, cel mai bun CPU pe care-l poți integra într-un telefon Android pe final de 2013. Sunt mai multe variante de Gionee Elife E7, Snapdragon 800 la 2.2 sau 2.5 GHz, 2 sau 3 GB RAM, conectivitate 4G sau 3G only. .

Dintre elementele care-l individualizează pe Gionee Elife E7:

1. Camera principală de 16 Megapixeli se spune că ar urma a fi integrată și pe Samsung GALAXY S5;

2. Primul telefon cu CPU Qualcomm Snapdragon 800 la 2.5 GHz;

3. Co-procesor ce oferă posibilitatea de activa unele funcții sau servicii și când telefonul se află în stand-by;

4. Criptare a SMS-urilor și modul Guest prin care telefonul blochează accesul la apeluri, mesaje, mailuri și fotografii.

Rulează Android 4.2 Jelly Bean cu câteva elemente vizuale puse peste el + software și funcții adiacente, dar una peste alta ar fi Android Jelly Bean fără o schimbare majoră la nivel de UI.

Gionee Elife E7 pornește ca preț de la 440 dolari cu Snapdragon 800 la 2.2 GHz, 2 GB RAM și 16 GB spațiu de stocare. Urmează a fi lansat în peste 40 de state din America Latină, Africa, EMEA și APAC. S-ar putea să-l vedem importat și în România, din prima parte a lui 2014.

Sursa: AndroidAuthority.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.