Telefoane Mobile

TENAA reprezintă acronimul pentru Centrul de Certificare al Echipamentelor Electronice din China. Gionee GN9005 a trecut pe aici și așa au apărut primele detalii hardware.

Este un telefon Android cu grosimea de 5 mm și specificații ce-l încadrează în segmentul mediu: display Super AMOLED de 4.8 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, procesor MediaTek quad-core, Android 4.3 Jelly Bean, cameră principală de 8 Megapixeli și frontală de 5 Megapixeli, 16 GB spațiu de stocare și fără slot pentru microSD, baterie de 2050 mAh.

Presupun că lansarea oficială urmează în viitorul apropiat, iar peste câteva luni de zile s-ar putea să vedem și pe plan local sub brandul Allview. Colaborarea dintre Gionee și Allview fiind de notorietate.

Gionee Elife 5.5 aka Allview X2 Soul urmează să piardă titlul de cel mai subțire smartphone din România.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S20 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.