Arhiva-Resurse

Lansarea Google Drive coincide și cu mărirea spațiului de stocare din Gmail. În 2004, Gmail aducea 1 GB spațiu de stocare gratuit și se ajunsese undeva pe la 7 GB mai zilele trecute. Avem o creștere pronunțată. Acum s-a ajungs la 10 GB conform sursei noastre. 

Google Drive oferă 5 GB gratuit și se poate extinde până la 1 TB pentru o plată lunară de 49.99 dolari. Am tras o privire prin contul meu de gmail, dar nu am sesizat nicio schimbare. Am 80 GB din Picasa care sunt afișați și când sunt logat în Gmail. Se mai adaugă 7.6 GB pe care-i ofereau și până mai zilele trecute. Presupun că este update care apare în trepte și România nu este încă pe listă, dar în viitorul apropiat ne vom bucura de update  ce ajunge la aprox. 3 GB.

Sursa: Gmail Blog

Categorii: arhiva-resurse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.