Smartphone

GOCLEVER tocmai ce a anunțat unul dintre telefoanele care se vor bucura de aprecierea publicului local în mod special. Se numește GOCLEVER INSIGNIA 5X.

Specificații detaliate:

GOCLEVER-INSIGNIA-5X (1)

display de 5 inch cu rezoluție FHD / 1920×1080 pixeli;

– procesor MediaTek quad-core la 1.5 GHz, 1 GB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– 3G cu viteze de până la 21.6 Mbps, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi hotspot, Wi-Fi display, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS, dual-sim;

13 Megapixeli și cameră frontală de 2 Megapixeli;

2 baterii incluse în pachet și capace distincte, bateriile sunt de 2000 mAh și 4000 mAh, trei variante de culoare: auriu, burgundy și violet. Cântărește 156 gr. cu bateria de 2000 mAh, 9 mm grosime.

GOCLEVER-INSIGNIA-5X (6)

Primele telefoane GOCLEVER INSIGNIA 5X debutează în stocurile CEL.ro din 6 decembrie.

Preț – 999 lei și pachetul promoțional de lansare include și dongle aeroDISPLAY pentru streaming de conținut pe TV sau orice monitor cu conector HDMI.

Clip video de prezentare pentru GOCLEVER INSIGNIA 5X:

Prima concluzie după parcurgerea specificațiilor tehnice și a prețului?

Superb, superb, superb. Este cea mai puțin profesională exprimare cu putință. La 999 lei te alegi cu un telefon cu rezoluție FHD, 2 baterii incluse în pachet și una din ele are 4000 mAh. GOCLEVER rules.  Îl aștept la review. Clar.

GOCLEVER-INSIGNIA-5X (7)

Update: Nu am găsit informații legate de existența / inexistența slotului pentru cardul microSD. Ar fi ciudat să nu aibă un astfel de slot și să te limiteze la cei 1 – 2 GB pe care-i oferă în mod real ca spațiu de stocare din cei 4 GB afișați. Știți că Android Jelly Bean își ia minim 1 – 1.5 GB.

Galerie foto cu GOCLEVER INSIGNIA 5X: