Smartphone

GOCLEVER Quantum 4 se poziționează direct a fi unul dintre cele mai ieftine telefoane cu procesor dual-core și conectivitatea dual-sim.

Specificații pentru GOCLEVER Quantum 4:

– display IPS de 4 inch cu rezoluție 480×800 pixeli;

– procesor Mediatek MT6572 de tip dual-core la 1.2 GHz pe ARM Cortex-A7, Mali-400MP2, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– dual-sim, 3G, Wi-Fi b/g/n, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 2 Megapixeli și cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 1500 mAh, 124 gr. și 9.8 mm grosime.

Preț – 399 lei / disponibil de la sfârșitul lui octombrie.

Telefonul dispune de câteva aplicații preinstalate: suită pentru Office, Skype, Facebook, magazin de cărți în format e-book, jocuri exclusive GOCLEVER, suită de navigare GPS. Va sosi pe alb sau negru, dar se pot alege și capace colorate, cinci variante: Lime Green, Royal Blue, Hot Pink, Sky Blue, Wild Red.

Aș zice că GOCLEVER Quantum pune presiune pe Allview A5 Duo. În ambele situații se mizează pe un CPU dual-core MediaTek + Mali-400MP2, 512 MB RAM, Android 4.2 Jelly Bean. GOCLEVER are display IPS vs TFT LCD la Allview, 1700 mAh la smartphone-ul de sub brand românesc și cu 200 mAh mai puțin la concurentul direct, 3.2 Megapixeli vs 2 Megapixeli etc.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.