Telefoane Mobile

Este o adevărată nebunie în ce privește lansarea de telefoane ieftine cu Android. În fiecare zi sunt anunțate modele noi, pe diverse diagonale, dar majoritatea cu preț de maxim 6 – 700 lei. Majoritatea se cantonează sub pragul a 500 de lei.

Specificații pentru GOCLEVER Quantum 450:

Quantum 450 Black_Full

– display IPS de 4.5 inch cu rezoluție 540×960 pixeli;

– procesor Broadcom quad-core la 1.2 GHz pe ARM Cortex-A7, Broadcom VideoCore IV, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– dual-sim, 3G, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 5 Megapixeli și cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 1800 mAh, 146 gr. și 10.2 mm grosime.

Preț – 439 lei și disponibilitate din a doua parte a lui mai. La fel ca și GOCLEVER Quantum 400 include un procesor exotic. Este realizat de către Broadcom. Cel mai cunoscut smartphone cu arhitectură Broadcom este Samsung GALAXY S II Plus. Ar fi interesant de testat un astfel de smartphone și de făcut o comparație directă cu procesorul MediaTek quad-core la 1.2 GHz.

Câteva fotografii cu GOCLEVER Quantum 450:

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.