Arhiva-Social Media

Google caută de mult să aibă o porție din partea de social media. Au încercat marea cu degetul cu servicii precum Google Wave sau Buzz și se pare că în final au găsit soluția câștigătoare. Avansul până la 10 milioane de conturi s-a făcut pe baza invitațiilor și încă se află într-un fel de stadiu beta.

Multe persoane caută o alternativă la facebook sau un serviciu mai complet decât twitter și se prea poate să-l fi găsit. Interesant este că mare parte din conturile făcute aparțin publicului masculin în proporție de peste 80 – 90%. Așa că mai târziu când se va targeta reclama se va ști cui public te adresezi. Pe de altă parte dacă Google vrea să ajungă sus de tot vor trebui să găsească o soluție pentru a le atrage și pe fete în G+.

Via

Tag-uri: Google
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.