Arhiva-Google+

Cifra a fost făcută publică după ce miercurea trecută s-a deschis pentru toată lumea și nu mai era nevoie de o invitație. Principiul invitațiilor a funcționat puternic la început. Am dispus de 150 și niciun prieten nu s-a arătat interesat.

Principalul competitor este Facebook care a depășit se pare pragul de 800 de milioane de utilizatori. Cele 40 de milioane ale Google+ pălesc. Va fi interesant dacă se va menține trendul ascendent. Din proprie experiență am observat că se obțin mai multe reacții pe modelul de rețea socială propus de Google și Facebook cu noile modificări și cu time line-ul de care se vorbește intensiv acum încearcă să dea un refresh.

Va fi o luptă pe cinste, Google joacă ultima carte în hora rețelelor sociale și au o sumă de atuuri vizavi de promovare. Android este într-o creștere fulminantă. Contul Google oferă acces la mail, blogger, picasa, picnik, Google+, YouTube, Google Docs, Google Calendar, Android Market. Sunt servicii utile, bine puse la punct.

Google+ aduce un suflu nou și multă lume alege să migreze dinspre rețeaua lui Mark Zuckerberg deoarece își doresc ceva nou și diferit. Pe G+ nu poți să-ți faci cont decât cu numele real și astfel știi mereu cu cine discuți, scapi de conturile fantomă ce doresc să atragă atenție pe Facebook.

Via: Go4it.ro

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.