Arhiva-Google+

Și normal că au crescut mult față de perioada similară din 2011. Veniturile s-au ridicat la peste 9.72 miliarde dolari, iar profitul la 2.72 miliarde dolari. Creșterea este de 33% față de 2010.

Larry Page a amintit și de celelalte proiecte ale Google:

– s-a atins milestone-ul de 40 de milioane utilizatori pe Google Plus;

– peste 190 de milioane de device-uri Android activate world wide;

– peste 200 de milioane de persoane ce folosesc Chrome pe post de browser;

– numărul de persoane angajat de Google a crescut cu aproape 10% ajungând la 31.353 c job full-time.

Normal că mare parte din beneficiu le vine din rețeaua de reclamă, dar aș fi curios cât îi ajută și Android. S-ar putea să se afle încă pe investiții în domeniu. Am încercat să aducă Gmail, Blogger, Docs, partea de căutare pe Google în aceeași linie cu Google+.

40 de milioane de utilizatori pe Google+.

Pare mult, dar gândiți-vă că Facebook este la 750 de milioane și nu știu dacă G+ își va păstra ritmul de creștere. Facebook a reacționat prin o serie de schimbări aducând o parte din caracteritsicile ce evidențiau pe G+.

Deocamdată, Google rules. :)

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.