Retelistica

Compania americană a dezactivat integrarea dintre Nest Hub și Mi Home de la Xiaomi după ce au apărut detalii legate de un bug ciudat pe Reddit.

Dio-V este utilizatorul de Reddit ce la o comandă către Google Next Hub în a vedea streaming-ul video de pe camera Xiaomi s-a trezit cu imagini din alte camere (inclusiv cu alte persoane în cadru). Erau cadre în alb și negru, cu distorsiuni etc (păreau a fi preluate dintr-un film horror).

Un oficial Google a declarat: Suntem conștienți de problemă și suntem în contact cu Xiaomi spre a găsi o soluție. Între timp, am dezactivat integrarea Xiaomi pe dispozitivele noastre.

Este o veste proastă pentru Xiaomi și un semnal de alarmă ce se va rostogoli precum bulgărele de zăpadă și asta pentru că la mijloc se află o companie din China.

Care a fost poziția Xiaomi?

Au aflat că problema a apărut după un update de cache din 26 decembrie 2019, update ce a fost gândit să îmbunătățească calitatea streaming-ului video. Au precizat că se întâmpla în condiții puțin probabil, în special la cei ce aveau o calitate slabă a vitezei la internet. Au precizat că doar 1044 utilizatori aveau integrate camerele Mi Home cu Nest Hub de la Google. 

Sursa: AndroidAuthority.com

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.