Retelistica

Compania americană a dezactivat integrarea dintre Nest Hub și Mi Home de la Xiaomi după ce au apărut detalii legate de un bug ciudat pe Reddit.

Dio-V este utilizatorul de Reddit ce la o comandă către Google Next Hub în a vedea streaming-ul video de pe camera Xiaomi s-a trezit cu imagini din alte camere (inclusiv cu alte persoane în cadru). Erau cadre în alb și negru, cu distorsiuni etc (păreau a fi preluate dintr-un film horror).

Un oficial Google a declarat: Suntem conștienți de problemă și suntem în contact cu Xiaomi spre a găsi o soluție. Între timp, am dezactivat integrarea Xiaomi pe dispozitivele noastre.

Este o veste proastă pentru Xiaomi și un semnal de alarmă ce se va rostogoli precum bulgărele de zăpadă și asta pentru că la mijloc se află o companie din China.

Care a fost poziția Xiaomi?

Au aflat că problema a apărut după un update de cache din 26 decembrie 2019, update ce a fost gândit să îmbunătățească calitatea streaming-ului video. Au precizat că se întâmpla în condiții puțin probabil, în special la cei ce aveau o calitate slabă a vitezei la internet. Au precizat că doar 1044 utilizatori aveau integrate camerele Mi Home cu Nest Hub de la Google. 

Sursa: AndroidAuthority.com

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.