Arhiva-Resurse

Este  o soluție pe care Google o pregătește și va fi lansată în viitorul apropiat. Va rivaliza direct cu Dropbox și presupun că vor aduce prețuri mai bune. Abia aștept să văd despre ce este vorba și voi fi client din prima zi în care este lansat. Testez tot felul de telefoane, tablete, camere foto, portabile și am nevoie de un loc în care să țin toate fișierele. HDD-ul extern a fost distrus de cel mic când a dat peste el, din greșeală și scoate un sunet ciudat. Nu-mi permit și nici nu mai doresc să cumpăr altul.

Google Drive va fi locul în care le voi ține pe toate și le voi accesa direct din cloud. Va stoca fișiere, fotografii, video, documente. Va fi accesibil de pe computer, telefoane și tablete cu Android. Am cumpărat deja 80 GB pe Picasa și cred că de acolo va veni Google Drive împreună cu suita Docs, Google Plus, Picasa, Gmail.

Nu se știe cât va oferi Google gratuit și care vor fi costurile lunare sau anuale, dar la infrastructura lor mă aștept să fie cea mai bună ofertă din piață.

Sursa: wsj.com

Categorii: arhiva-resurse

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.