Software

Orice smartphone Android aduce o suită de aplicații Google preinstalate ( Maps, Google+, Căutare Google, Căutare vocală, Chrome, YouTube etc). Una dintre aceste aplicații este Hangouts, iar gigantul american pregătește o schimbare. 

De la 1 decembrie 2016 urmează ca Duo să-i ia locul în aplicațiile preinstalate pe care Google le promovează pe smartphone-urile cu sistemul său de operare. Hangouts nu dispare, iar cei ce-și doresc aplicația o pot descărca din Google Play.

Duo dorește a fi un rival pentru Skype și orice altă aplicație ce permite efectuarea de apeluri video pe internet. O altă aplicație pe care Google urmează să o promoveze intensiv este Allo – rival pentru Facebook Messenger, WhatsApp etc.

Personal, nu înțeleg de ce nu le-au combinat – Allo + Duo și astfel loveau mai precis. Presupun că Allo va înlocui Messenger. O întreagă nebunie, Google își dorește să prindă Facebook din urmă la acest capitol ( Facebook Messenger și WhatsApp fiind intens utilizate la scară globală).

Google Duo îl puteți testa din Play Store, tot acolo găsiți și Google Allo. Le-ați încercat? Merită?

Sursa: AndroidPolice.com

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.