Diverse

Google+ a fost unul dintre pariurile Google în lumea reţelelor de socializare şi chiar dacă au fost investite miliarde de dolari în acest proiect, rezultatul a fost previzibil. Google a încercat să fure din succesul Facebook cam cu aceeaşi reţetă, însă lipsa de originalitate a îndepărtat utilizatorii.

Chiar dacă vorbim deja de o reţea de socializare ţinută în viaţă în mod artificial, se pare că Google a luat o decizie şi anume aceea a închiderii acesteia. Primul pas care ne dovedeşte acest lucru a fost făcut în Franţa, acolo unde filiala locală Google a anunţat închiderea paginii sale de Google+. Cei peste 471.000 de fani sunt invitaţi să rămână la curent cu noutăţile companiei prin intermediul Twitter sau Facebook.

În zilele / săptămânile următoare vor mai urma probabil alte mişcări similare, urmând ca într-un viitor nu foarte îndepărtat Google să renunţe la această platformă inutilă în acest moment.

Sursa: plus.google.com

Categorii: google
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.