Software

Google Hangouts merge pe exemplul dat de Facebook Messenger și primește un site web dedicat. 

Îl puteți accesa la Hangouts.google.com. Face parte din strategia Google a de a scoate serviciile cu potențial din cadrul Google+. Până acum ca să accesezi Hangouts trebuia să fie pe Gmail sau în contul de Google Plus, acum are o adresă web distinctă.

Background-ul se schimbă automat în mod random de fiecare dată când intri pe site. Mi se pare a fi mai bine organizat decât Messenger-ul accesabil de pe un browser PC. Poți efectua apeluri de voce sau video, trimite mesaje.

Mi se pare interesant cum aplicații de succes pe mobil primesc versiuni pentru browser (WhatsApp, Messenger și Hangouts fiind cel mai bune exemple). Totuși, pe niciunul nu-l folosesc în mod exhaustiv când sunt la PC.

Sursa: TheNextWeb.com

Categorii: software

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.