Diverse

În ultima perioadă mai multe evenimente tech au fost amânate, anulate sau mutate în online. Iniţial cei de la Google au anunţat pe 3 martie că Google I/O 2020 va fi transmis doar online, însă în urmă cu doar câteva ore au confirmat că Google I/O 2020 a fost anulat.

Decizia gigantului american vine în contextul în care pandemia cu noul coronavirus a luat amploare în toată lumea, în special în Statele Unite ale Americii unde în acest moment sunt peste 50.000 de cazuri confirmate. Google se va implica şi mai mult în ajutorarea oamenilor loviţi de acest virus şi va încerca pe cât posibil să ajute cadrele medicale, autorităţile, în gestionarea situaţiei actuale.

Google I/O este cel mai important eveniment organizat de Google pe parcursul unui an. De-a lungul timpului compania americană a prezentat aici noi versiuni ale sistemului de operare Android, funcţii şi servicii noi, noutăţi hardware (tablete, laptopuri, smartphone-uri etc) etc. Google I/O include şi sesiuni de comunicare, seminarii între dezvoltatorii software / hardware şi reprezentanţii Google.

Sursa: theverge.com

Categorii: google
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.