Smartphone

Mare avantaj să locuiești în una dintre țările pe care Google le-a inclus în Play Store. În SUA, Australia, Canada, Germania, Spania, Marea Britanie și Coreea de Sud poți achiziționa Google Nexus 4 cu o reducere de preț de 100 dolari.

Google Nexus 4 de 8 GB – 199 dolari;

Google Nexus 4 de 16 GB – 249 dolari. 

Aș zice că este un adevărat chilipir. Primești un smartphone cu display True-HD IPS de 4.7 inch cu rezoluție 1280×768 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core la 1.5 GHz, Adreno 320 GPU, 2 GB memorie RAM, 8 sau 16 GB spațiu de stocare, Android 4.3 Jelly Bean și update de software la timp, 3G, Wi-Fi și o multitudine de elemente de conectivitate specifice unui smartphone, 8 Megapixeli și filmează la 1080p, design plăcut.

Impresiile pe care mi le-a format Google Nexus 4 în review-ul dedicat. Play Store nu are suport pentru piața locală, dar mă aștept ca Nexus 4 să coboare 2 – 300 de lei în funcție de magazinul care-l comercializează. Există interes pentru smartphone și prevăd epuizarea rapidă a stocurilor.

Sursa: Google Play / Twitter

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.