Telefoane Mobile

Google Nexus 5 (2015) este unul dintre cele mai aşteptate smartphone-uri ale acestui sfârşit de an. Deoarece vânzările modelului Google Nexus 6 au dezamăgit, compania americană a luat decizia de a reveni la un terminal cu display mai mic şi poate cu acelaşi raport calitate-preţ pe care l-a avut Nexus 5 lansat în 2013.

Pe internet a apărut şi o primă imagine neficială cu Google Nexus 5 (2015). Din această fotografie observăm că noul smartphone va aduce un scanner de amprente, o cameră foto ieşită în relief ajutată de un flash dual-LED şi autofocus cu tehnologie laser, iar carcasa pare a fi realizată dintr-un plastic destul de solid.

Google Nexus 5 (2015) 2

Despre Google Nexus 5 (2015) se zvoneşte că va adopta un display de 5.2 inci, difuzoare stereo frontale, port USB Type-C şi va rula cu siguranţă ultima versiune de Android. Smartphone-ul va fi produs de LG.

Chiar dacă nu cunoaştem foarte multe informaţii hardware despre noul terminal Google, ne aşteptăm să fie echipat cu cele mai noi componente şi tehnologii din domeniu, mai ales după ce unele informaţii neoficiale au arătat că punctajul obţinut în testul de benchmark AnTuTu a fost unul record: 85530 puncte.

Categorii: googlelg

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.