Telefoane Mobile

Mai sunt doar câteva zile până ce Google Nexus 5 va fi prezentat oficial. Alături de smartphone va sosi și Android 4.4 KitKat. Un blog tech din Franța a pus mâna pe un prototip de Google Nexus 5 și astfel avem un prim clip video:

Se spune că Google Nexus 5 ar integra un display de 4.95 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 800 de tip quad-core, Adreno 330 GPU, 2 GB RAM, 16 / 32 GB, Android 4.4 KitKat.

S-ar fi optat pentru 8 Megapixeli la camera principală și baterie de 2300 mAh. Din clip remarcați butonul de power și slotul pentru sim poziționate în lateral dreapta, jack-ul de 3.5 mm regăsit în partea superioară, portul microUSB la bază și două micuțe boxe ce-l încadrează. Tasta pentru reglarea volumului este dispusă în lateral stânga.

Mai multe detalii în zilele următoare.

Sursa: Smartphones.sfr.fr

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.