Telefoane Mobile

Google Nexus 5 este telefonul meu de zi cu zi și unul dintre cele mai bune telefoane ca raport preț / specificații / experiență de utilizare oferită, mai ales în contextul în care a făcut pasul spre Android 5.0 Lollipop.

Variantele pe roșu și alb ale lui Nexus 5 au fost delistate din Play Store, iar un oficial Google a confirmat că nu vor mai reveni în stoc și că orice persoană interesantă de un Nexus 5 să facă pasul spre achiziție cât mai este disponibil. Mai poate fi comandat LG Nexus 5 pe negru, în variantele de 16 și 32 GB.

S-ar putea ca în viitorul apropiat să fie oprită producția lui LG Nexus 5, mai ales că Google își va dori să promoveze Motorola Nexus 6 în dauna device-ului mai vechi.

Sursa: Intomobile.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.