Smartphone

Google Nexus 5 este telefonul meu de zi cu zi și unul dintre cele mai bune telefoane ca raport preț / specificații / experiență de utilizare oferită, mai ales în contextul în care a făcut pasul spre Android 5.0 Lollipop.

Variantele pe roșu și alb ale lui Nexus 5 au fost delistate din Play Store, iar un oficial Google a confirmat că nu vor mai reveni în stoc și că orice persoană interesantă de un Nexus 5 să facă pasul spre achiziție cât mai este disponibil. Mai poate fi comandat LG Nexus 5 pe negru, în variantele de 16 și 32 GB.

S-ar putea ca în viitorul apropiat să fie oprită producția lui LG Nexus 5, mai ales că Google își va dori să promoveze Motorola Nexus 6 în dauna device-ului mai vechi.

Sursa: Intomobile.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.