Tablete

Se pare că Google ne pregătește a doua generație a tabletei Nexus 7. Lansarea ar urma să aibă loc în cadrul Google I/O 2013 de săptămâna viitoare.  Trebuie să vă atrag atenția că sunt doar zvonuri și nu date oficiale.

Google Nexus 7 2 ar rula Android 4.3 Jelly Bean, display de 7 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core, cameră de 5 Megapixeli și cameră frontală, baterie de 4000 mAh și un preț de pornire situat sub 200 de dolari.

Presupun că va fi o tabletă cu CPU quad-core, cea mai nouă versiune Android, iar cu senzor foto pe spate și un superb display la un preț fără concurență prevăd că va face viață grea tuturor tabletelor de 7 inch, inclusiv lui iPad Mini.

Sursa: BGR.com

Categorii: google
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.