Smartphone

Trebuie să punctez că suntem la bursa zvonurilor, iar detaliile oficiale pentru Pixel 2 și Pixel XL 2 le vom afla pe 4 octombrie. 

Cele două telefoane din seria Pixel actualizată ar folosi o cartelă de tip eSIM, deja încorporată. Exact în genul a ceea ce oferă noul Apple Watch. Trecerea de la un operator la altul nu ar mai necesita și schimbarea cartelei SIM. Presupun că pe termen lung o să avem această tehnologie pe mai toate smartphone-urile.

S-ar putea să avem variante distincte de Google Pixel, unul cu eSIM și altul cu slot clasic.

Alte detalii legate de Google Pixel 2 (fabricat de HTC) și Google Pixel XL 2 (manufacturat de LG):

  • rezoluție 1920×1080 pixeli pe Pixel 2 și 2560×1440 pixeli pe Pixel XL 2, protejate cu sticlă Corning Gorilla Glass 5;
  • procesor Qualcomm Snadragon 835 pe ambele dispozitive, 64 / 128 GB spațiu de stocare + stocare nelimitată în cloud-ul Google, până în 2023;
  • fără camere duale în spate sau parte frontală, dar ambele cu OIS;
  • baterie de 2700 mAh pentru Pixel 2 și de 3250 mAh pentru Pixel XL 2;
  • prin strângerea lui Pixel 2 se activează Google Assistant.

Mi-aș dori să descopăr că Google nu ne mai consideră irelevanți pe piața de telefoane mobile și să permită aducerea pe canal oficial a Pixel 2 și Pixel XL 2 și în România.

Update: Inițial se spunea că noile Pixel vor fi primele telefoane cu Snapdragon 836, dar această configurație hardware a fost amânată pentru debut la început de 2018. 

Sursa: GSMarena.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.