Smartphone

Google Pixel 3 Lite este confirmat în mod indirect din mai multe surse, iar lansarea sa oficială ar urma să aibă loc la sfârşitul lunii mai, la scurt timp după conferinţa anuală Google I/O 2019.

Dezamăgitor este că deşi mai sunt luni bune până la prezentarea oficială, Google Pixel 3 Lite nu mai reprezintă o enigmă pentru nimeni. Ţinând cont de cantitatea de informaţii existente la ora actuală, este aproape clar că însuşi Google le-a oferit diverselor site-uri de specialitate acces la acestea. Ce au de câştigat nu aş putea spune, mai ales pe o piaţă atât de matură şi pretenţioasă.

Iată care sunt specificaţiile complete pentru Google Pixel 3 Lite:

  • display IPS de 5.56 inch cu rezoluție FullHD+ (2160×1080 pixeli), protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 670 de tip octa-core, Adreno 615 GPU, 4 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare;
  • Android 9.0 Pie;
  • 4G, Wi-Fi a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi direct, DLNA, hotspot, bluetooth, A-GPS și GLONASS, NFC, jack audio de 3.5 mm, USB Type-C, cititor de amprentă;
  • 12.2 Megapixeli cu f/1.8, OIS + EIS, detecție de fază, AI, LED flash, filmează la 2160p cu 30 fps, cameră frontală 8 Megapixeli cu filmare la 1080p;
  • baterie de 2915 mAh cu încărcare rapidă.

Se păstrează câteva elemente de la flagship-ul Google Pixel 3: camera foto de pe spate, bateria şi mare parte din design. Ţinând cont că vorbim de un smartphone mid-range, aş putea spune că din punct de vedere hardware se prezintă bine, însă există trei elemente care trag în jos device-ul: construcţia din plastic, design-ul învechit şi spaţiul de stocare de 32 GB fără suport pentru card microSD.

Chiar dacă sper la un preţ bun, analizând istoricul Google din ultimii ani, nu cred că Google Pixel 3 Lite va costa mai puţin de 450 – 500 euro.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: google

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.