Google Pixel 4 și Pixel 4 XL au ajuns în oferta PC Garage. Sunt modelele cu 6 GB RAM și 64 GB stocare.

Că așa știe Google să lanseze telefoane mobile cu stocare și RAM de segment mid-range, cel mult. Destul cu comentariile, să descoperim prețurile de la un shop online aflat sub umbrela eMAG.

Google Pixel 4 – 3999 lei;

Google Pixel 4 XL – 4799 lei.

Presupun că nu sunt importate oficial ci printr-un distribuitor în genul QM, serviciul de garanție cade în sarcina magazinului online.

Detalii complete pentru cele două smartphone-uri găsiți aici și aici.

Printre funcțiile noi adoptate de către Pixel 4 și Pixel 4 XL:

 

  • rată de refresh la 90Hz;
  • control al interfeței prin gesturi – Project Soli;
  • difuzoare cu tehnologie Dolby Atmos;
  • asistentul Google într-o ediție nouă.

Cine caută specificații s-ar putea să spună pas. Sunt sigur că din punct de vedere al experienței de utilizare și a camerei foto se descurcă la nivel de vârf de gamă. Doar că în 4000 lei sau 4799 lei poți găsi alternative cel puțin la fel de bune. Bineînțeles, fără un suport software la nivelul a ceea ce furnizează Google (Pixel din prima generație lansat în octombrie 2016 a primit Android 10).

Prețurile recomandate pentru țările europene unde ajunge oficial:

Pixel 4 XL – 899 euro cu 6 GB RAM și 64 GB stocare;

Pixel 4 XL – 749 euro cu 6 GB RAM și 64 GB stocare.

Cert este că designul nu este un punct PRO pentru aceste telefoane mobile. Plus că remarc că au mers pe mâna LG cu un P-OLED, nu au trecut pe un AMOLED de la Samsung – panel superior din mai toate punctele de vedere. Din partea spate prin poziționarea camerei foto aduce aminte de iPhone-uril din seria 11.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.