Tablete

Dis-de-dimineață compilam câteva informații legate de Google Pixel C și în această seară am primit confirmarea oficială pentru tableta de 10.2 inch cu Android 6.0 Marshmallow și update software făcut din 6 în 6 săptămâni. 

Google Pixel C are un display de 10.2 inch cu rezoluție 2560×1800 pixeli, procesor NVIDIA Tegra X1, port microUSB Type-C. Urmează a ajunge în oferta magazinelor până în perioada sărbătorilor de iarnă.

Google-Pixel-C-1

În SUA, prețurile pornesc de la 499 dolari pentru Pixel C cu 32 GB spațiu de stocare, 599 dolari pentru modelul cu 64 GB, tastatura dock costă 149 dolari. Este un accesoriu scump, dar mărește polivalența tabletei și la nevoie se transformă în laptop ad-hoc.

Tastatura se conectează la tabletă prin bluetooth, se încarcă prin inducție când tableta este acoperită cu keyboard-ul. La nevoie asigură până la 2 luni de autonomie. Sunt prinse prin intermediul magneților și prinderea, detașarea se fac în ritm rapid.

Pixel C dorește a concura cu Microsoft Surface și iPad PRO, tablete ce doresc a pune accent pe capitolul productivitate.

Sursa: Pixel.Google.com

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.