Software

Google Play Services nu reprezintă denumirea sub care se ascunde o aplicație de sine stătătoare ci un set de funcții & servicii pentru telefoanele care rulează Android și Google Play în mod oficial.

Google promite la noua versiune a Play Services că au reușit să reducă consumul de energie și acum ar fi ceva mai eficient, neafectând autonomia device-ului prea puternic. Se oferă suport pentru jocurile multiplayer de tip turn-base ( de la 2 la 8 jucători în mod simultan).

Se adaugă o nouă versiune de API pentru Google Drive cu suport atât pentru versiunea aplicații pe telefon & tabletă, dar și pentru web / PC. Mai sunt noutăți legate de Google+ și Google Ads Mobile, mai multe informații găsiți la sursă.

Sursa: Android-Developers.com

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.