Fiecare incearca sa arate cat de bun cunoscator in gramatica este si il indexeaza negresit pe cel ce are o scapare ………… adevarul ca unii sunt necunoscatori in domeniul asta. De multe ori ma uit peste articolele pe care le scriu pentru a nu-mi fi scapat ceva si mai gasesc cateodata cate un i pus unde nu trebuie, de multe ori mi se intampla din graba( mereu mai am si altceva de facut) si uneori a nu apare, trebuie sa il apas mai tare. 

               Bloggeri de succes, cu trafic, le atrag atentia celor care le cer link exchange si sunt la inceput. Adevarul ca este penibil sa astepti link exchange fiind incepator. Graba strica treaba. 

                  Majoritatea celor ce au un blog nu posteaza toate comenturile pe care le primesc, pentru ca unele sunt foarte critice si nu le sunt pe plac. Deh, uneori este greu sa acceptam ca exista persoane mai bine pregatite si mai cu talent in ale scrisului decat noi. 

               Ca incepator am inteles un lucru. Trebuie sa ai rabdare, sa ii citesti pe cei ce sunt acum sus. Trebuie sa incerc sa evoluez treptat. Nimeni nu ajunge in top daca nu munceste mult. Oricum nu cred ca voi ajunge in top(vreodata), dar imi doresc sa evoluez treptat, pentru mine este un hobby( decat sa ma uit la tv mai bine asta). Nu am nici foarte mult timp pentru postat articole pe blog. Concurenta in domeniul asta este foarte mare si va fi si mai mare pe viitor. 

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.