Vineri de la ora 19.30 are loc petrecerea Roblogfest 2011. Eu am mai rămas cu nominalizarea la categoria jurizată: Blog despre tehnologie. Ştiu în proporţie de o mie la sută că nu am câştigat, dar cred că este foarte importantă componenta de socializare ce o generează un astfel de eveniment. 
Postul de faţă spun de la început este legat de posibilitatea de a primi cazare moca de la hotelul Caro de 4 stele din Bucureşti. Siteul lor este www.hotelcaro.ro. Ar fi cazul să mai câştig şi eu un concurs, iar acesta chiar m-ar ajuta să scutesc o sumă considerabilă făcând mai plăcut evenimentul ce va începe peste fix 48 de ore. 
Nu ştiu ce aş putea spune despre hotel Caro pentru că nu am fost pe acolo, dar din imaginile de pe site zic că este superok ca majoritatea hotelurilor ce au primit 4 stele. Versiunea web este aerisită, îngrijită permiţând o navigare facilă şi asta nu pentru că sper la premiul lor. Şi voi vă puteţi da seama fără cine ştie ce experienţă. 
Se află la 15 minute de centrul Bucureştiului, în zona de nord a capitalei în apropierea unor cartiere precum Floreasca, Dorobanţi, Pipera (sper să nu dau nas în nas cu Maybach-ul lui Becali :). Locaţia
Sunt patru tipuri de camere şi imaginile par extrem de promiţătoare. Detalii. Îmi place camera standard cu pat matrimonial – se vede că sunt ieftin. :)
Oferta cuprinde 216 camere, două restaurante de 300 de locuri şi capacitatea pentru conferinţe de 1.050 locuri. Aştept ca Manafu şi Evensys să organizeze o conferinţă pe aici. :)
Pe site-ul lor găsiţi o serie de oferte şi vă las să le studiaţi în voie. 
Scuze că nu pot să scot un text haios, dar eu sunt mai multe pe zona tehnică. Sau aşa îmi doresc. Fac o prezentare ca la carte după ce şi testez hotelul respectiv. :)

Categorii: arhiva

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.