HBO Max ajunge în țara noastră din 8 martie 2022. Este o veste bună pentru piața locală și arată că intrăm și noi în rând cu restul lumii.

Am extras cele mai importante noutăți:

🟣 HBO Max va înlocui HBO Go din 8 martie 2022;

🟣 noul abonament lunar va fi 4.99 euro / lună;

🟣 cei ce folosesc HBO Go cu abonament creat pe site-ul companiei americane vor face trecerea la prețul de 3.30 euro / lună (3.3 euro – 16.32 lei);

🟣 cei ce se abonează la HBO Max între 8 – 31 martie 2022 vor beneficia de prețul de 3.30 euro pe întreaga perioadă contractuală;

🟣 pot fi realizate până la 5 profiluri, dar pot fi doar 3 dispozitive în mod simultan;

🟣 fimele Warner Bros vor avea premiera la 45 de zile de la lansarea în cinema, fără costuri adiționale;

🟣 anumite titluri vor fi aduse la rezoluție 4K.

Mai multe detalii puteți afla pe website-ul dedicat.

O să abonez la HBO Max. Asta ca să prind oferta de 3.3 euro, dar și să testez serviciul și să văd dacă aplicația este utilizabilă. HBO Go era departe de ce oferă Netflix sau Prime Video și nu vă refer neapărat la conținut, cât la navigarea prin meniu, calitatea streamingului în sine era mediocră. La vară urmează și Disney+.

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: HBOHBO Max

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.