Software

Unul dintre punctele PRO pentru telefoanele Nokia cu Windows Phone 8 în concurența cu Samsung, HTC sau Huawei era dat de serviciul de navigație HERE care și pe plan local se descurcă bine.

Declarații oficiale:

Prin lansarea globală a HERE Drive+ pentru toate dispozitivele Windows Phone 8, vom continua să extindem serviciile HERE şi să ne confirmăm angajamentul de a face experienţele HERE disponibile pentru un număr cât mai mare de oameni, a declarat Thom Brenner, Vice President, Windows Phone applications, HERE. “În acelaşi timp, această lansare demonstrează şi angajamentul nostru de a continua să consolidăm ecosistemul Windows Phone cu activele noastre din domeniul hărţilor.”

HERE este liderul global în domeniul hărţilor, navigaţiei şi serviciilor bazate pe locaţie. Hărţile HERE sunt utilizate pentru un număr foarte mare de dispozitive GPS de navigaţie prin satelit şi soluţii de navigaţie auto integrate, de la producători de top din întreaga lume”, a declarat Tim Shepherd, Senior Analyst, Canalys. “Prin livrarea de capabilităţi de navigaţie de top cu HERE Drive+ pe Windows Phone 8, accesibile offline şi cu acoperire globală, HERE aduce o experienţă foarte valoroasă şi diferenţiată pe această platformă.”

Extinderea prin disponibilitatea către alte telefoane cu Windows Phone 8 în afară de seria Lumia coincide cu un update pentru HERE Drive+ și HERE Transit. Le găsiți în Windows Phone Store.

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.